آشنایی با خواص و فواید تخم شربتی

به گزارش آلامتو به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ تخم شربتی همون دانه های ریز خوراکی و بومی آمریکای جنوبی و مرکزیه که اتفاقاً طرفداران زیادی هم داره. از زمان های قدیم یکی از تمدن های آمریکایی از این دانه ها به همراه ذرت به عنوان ماده ی غذایی استفاده می کردن. سالیان ساله که مردم مکزیک به خواص مقوی این دانه های ریز پی برده ان و ازش استفاده می کنن.

حالا خوبیش اینه ایرونی ها هم از طرفداران تخم شربتی هستن و واسه رفع تشنگی ازش استفاده می کنن.

باید بدونین این دانه های ریز که در ترکیب با آب، لعاب دار می شن خواص فوق العاده ای دارن که در این مطلب مرور کوتاهی بر اون ها می کنیم. لطفاً ادامه ی مطلب رو از دست ندین.

تخم شربتی منبع فوق العاده ی کلسیمه

تخم شربتی منبع فوق العاده ی اسیدهای چرب امگا ۳ و امگا ۶ می باشه. در واقع حدود ۲۰ درصد وزن دانه های به این کوچیکی شامل این اسیدهای چربه که از این نظر شباهت زیادی با تخم کتون داره. حتماً می دونین که تخم کتون هم یکی از منابع غنی اسیدهای چرب امگا ۳ می باشه. اگه می خواهید مریضی های قلبی عروقی از شما دور باشه حتماً به خواص محافظتی این دانه های ریز اعتماد کنین.

تخم شربتی منبع فوق العاده ی کلسیمه طوری که ۵ تا ۶ برابر بیشتر از شیر می باشه. اگه موز رو به عنوان منبع پتاسیم می شناسید باید بدونین که دانه های تخم شربتی دو برابر بیشتر از موز پتاسیم و ۳ برابر بیشتر از اسفناج آهن دارن. از نظر آنتی اکسیدانی هم قوی تر از میوه ای مانند بلوبری هستن.

تخم شربتی هم اینکه منبع فوق العاده ی منیزیم، منگنز، مس، زینک (روی)، نیاسین (ویتامین ب۳) و ویتامین های دیگه بوده و پر از فیبرهای محلول در آب می باشه. تخم شربتی ۹ تا ۱۲ برابر وزن خود آب رو به خود گرفته و لعاب مانند می شن.

خاصیت شنبلیله خشک شده چیه؟

خواص عصاره و ریشه شیرین بیان

بازنشر باشگاه خبرنگاران نوشیدنی گیاهان دارویی