آشنایی با ۶ ماده غذایی موثر در کنترل چربی خون

بهترین غذا واسه هر کسی که نگران سطح کلسترول خوده یه وعده غذایی کم چرب (چربی های اشباع شده به اندازه کم) است که دارای میوه وسبزیجات به اندازه فراوون باشه.

– بادام

مواد موجود در پوست بادام از اکسیده شدن ال دی ال یا همون کلسترول بد جلوگیری می کنه. روند اکسیده شدن کلسترول بد می تونه منتهی به آسیب زدن به دیواره رگ های خونی و افزایش خطر مریضی های قلبی و عروقی شه. بادام رو می تونید به همراه سالاد و یا دیگه غلات استفاده کنین و یا واسه میان وعده ی بعدظهر تعداد چند دانه بخورین.

– آووکادو

چربی های اشباع نشده ای در آووکادو هست که واسه کاهش کلسترول بد و افزایش HDL یا همون کلسترول خوب به خصوص در افراد با کلسترول تقریبا بالا مناسبه. آووکادو رو خلال کنین و به ساندویچ و سالاد خود اضافه کنین.

– جو

وقتی که افراد داوطلب در مطالعه USDA جو رو به رژیم غذایی استاندارد انجمن قلب آمریکا اضافه کردن، یافته ها نشون داد سطوح کلسترول بد یش از دو برابر کم شد. جو جانشین مناسبی واسه برنجه. جو رو می تونید به سوپ خود اضافه کنین یا ترکیب فوق العاده ای همراه با میوه های خشک، آجیل و کمی روغن و سرکه واسه یه سالاد دلچسب بسازین.

– لوبیا و عدس

با در نظر گرفتن مطالعه گذشته در سالنامه طب داخلی، سطح کلسترول بد در داوطلبانی که به رژیم غذایی کم چرب خود (به همراه دیگه غلات و سبزیجات) عدس و لوبیا اضافه کرده بودن تقریبا دو برابر کاهش داشت. لوبیا رو در سوپ و سالاد خود امتحان کنین.

– زغال اخته

زغال اخته شامل آنتی اکسیدانی قوی به نام pterostilbeneه که به کاهش کلسترول بد کمک می کنه

– سبوس جو

روزانه یه کاسه سبوس جو گرم و یا بلغور جو واسه صبحونه رو در نظر بگیرین. کلوچه یا بیسکویت سبوس جو رو هم می تونید به عنوان یه بسته غذایی در روز استفاده کنین.

سلامت