آشپز اسکار کیست و غذاهای اسکار چقدر هزینه دارد؟ + عکس

امسال هم مثل گذشته عده خیلی از ماه ها پیش در بخش های جور واجور فنی، تأسیسات، آشپزی و … استخدام شده ان تا بتونن این مراسم رو بهتر از گذشته اجرا کنن.

در حالیکه بامداد امروز برندگان هشتاد و پنجمین مراسم اسکار معرفی شدن این گزارش به بعضی از سؤالاتی که در مورد این مراسم مطرحه جواب می دهد.

*تندیس طلایی اسکار چقدر می ارزه؟

یکی از سؤال هایی که در مورد این مراسم در میان عموم مطرحه، قیمت واقعی هر کدوم از تندیس های اسکاره.

هر کدوم از اعضاء آکادمی اسکار مجبور به امضاء قراردادی هستن که براساس اون نه خودشون و نه وراث شون حق فروش تندیس اسکار رو ندارن و در صورت فروش، قیمت این تندیس تنها ۱ دلار هستش.

این قانون از سال ۱۹۵۰ لازم الاجرا شده ولی براساس گزارش مجله فوربس، پس از این تاریخ دست کم ۷۵ تندیس در بازار مشکی به فروش رسیده ان که نه ۱ دلار که تا ۱ و نیم میلیون دلار قیمت گذاری شده ان و این وسط هیچ تندیسی به مبلغ کمتر از ۶۰ هزار دلار فروخته نشده.

از همه این حرف و حدیث ها که بگذریم، خیلی ها مشتاقند بدونن که هر کدوم از این تندیس ها واقعا چقدر می ارزند؟

براساس گزارش «مانی واچ» شبکه «سی بی اس»، این تندیس که یه پیوتر ( آلیاژی از راه که به اون رنگ نقره ای مات می ده) طلااندوده، حدود ۴۰۰ دلار قیمت داره که در مقایسه با تندیس طلایی رقابت های گلدن گلوب، ۴۰۰ دلار کمتره.

*آشپز اسکار کیست؟ غذاهای اسکار چقدر هزینه در بر دارن؟

«ولفگانگ پاک»، آشپز ۶۵ ساله اتریشی، مشهور به بزرگترین آشپز دنیا، ۱۹ سالیه که آشپزی مراسم اسکار و چند ضیافتی که قبل از این مراسم برگزار می شه، رو بردوش داره.

«ولفگانگ پاک» آشپزی رو از مادرش که به صورت پاره وقت به این کار می​پرداخت فرا گرفت، بعد فوت وفن های آشپزی رو زیر نظر «ریمونه توییله» در هتل دو پاریس موناکو و ماکسیم پاریس فرا گرفت.

ایشون در ۲۵سالگی (سال ۱۹۷۳) به آمریکا مهاجرت کرد و هم حالا صاحب ۲۰ رستوران موفق در سراسر ایالات متحده س.

این آشپز اتریشی وظیفه داره که یه سالن پذیرایی بزرگ رو واسه پذیرایی از دست کم ۱۵۰۰ مهمون گرسنه آماده کنه، تا قبل از برگزاری مراسم اسکار خود رو واسه یه رقابت سنگین آماده کنن.

«پاک» می گوید واسه اینکه بتونه بهترین غذاها رو در اینجور مراسمی ارائه دهد مجبوره که از هفته ها پیش حدود صد نوع غذا، سالاد، دسر و نون رو تست کنه تا در آخر بهترین انتخاب رو انجام بده و این وسط تزئین بشقاب ها با غذاهای انگشتی چون «برگرهای کوچیک»، «سالمون های دودی اسکاری شکل»، «پیراشکی های کوچیک» و «رولت های کوچیک گوشت» هم خیلی مهمه.

بیشتر از ۳۵۰ آشپز به خاطر برگزاری این شب سینمایی، در کنار «ولفگانگ پاک» ساعت ها کار فشرده انجام میدن.

«پاک» درباره فشردگی کار می گوید: هیچ وقت در روند کار واسه مراسم اسکار عصبی نمی شوم مگه نیم ساعت آخر که استرس این رو دارم که همه چیز خوب برگزار شه، اون چیزی که به صورت سنتی بر سر میز پذیرایی مراسم اسکار باقی مونده، گلدان مرغ، ماهی های سالمون اسکاری شکل و شکلات های طلایی اسکاری شکله که بعضی از اعضاء آکادمی هر ساله مشتریان ثابت اون هستن، این غذاها در اسکار یه سنته.

براساس برآورده هایی که انجام شده هر متر مربع از میز پذیرایی مهمونی اسکار بیشتر از ۱ پوند «۱ دلار و ۵۰ سنت» ارزش داره که یعنی هر میز پذیرایی با طول ۵۰۰ فوت در ۳۳ فوت عرض، بیشتر از ۲۵ هزار دلار هزینه در بر داره.

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

غذاهای بهاری از طبیعت

اخبار اسکار بازنشر باشگاه خبرنگاران

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *