به گزارش گروه علمی، پزشکی باشگاه خبرنگاران به نقل از وب دا ، دکتر عبدالرضا وارسته، رئیس بخش ایمنوبیوشیمی مرکز تحقیقات آلرژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد و محقق این طرح با اشاره به اینکه  آلرژی به پسته یکی از خطرناکترین و شایعترین آلرژی هاست و یه تهدید کننده بالقوه زندگی در افراد حساس به این ماده غذایی هستش گفت : بعضی از افراد حساس به پسته، که در مناطق غنی از پسته ایران شایعه، به دیگر آجیلای خوراکی حساسیت نشون میدن.

دکتر عبدالرضا وارسته خاطر نشون کرد : در تحقیقی که در مرکز تحقیقات آلرژی وابسته به دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شد ، در مرحله اول گسترش آلرژی پسته در ایران به عنوان کلی ترین منطقه زیر کشت پسته در جهان، انجام شد که یافته های این بررسی نشون داد گسترش آلرژی در منطقه ما دو برابر اندازه اون در دیگه مناطق دنیاس.

استاد گروه ایمونولوژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه هدف بعدی این مطالعه بررسی عکس العمل بیماران حساس به پسته با آجیلای دیگه از جمله بادام و بادام زمینی بود گفت : تحقیقات نشون داد آدمایی که به پسته حساسیت دارن با دیگه آجیلا هم عکس العمل میدن که شاید به دلیل شباهت تاکسونومیکی این آجیلا به یکدیگره.

دکتر عبدالرضا وارسته با اشاره به اینکه دو درصد از مردم به مواد غذایی حساسیت و آلرژی دارن گفت : : قرمزی، خارش و بروز کهیر در پوست و بعضی وقتا آبریزش از بینی و آسم از مهم ترین علایم آلرژی به مواد غذایی هستن.

مطلب دیگر :  آموزش پخت موساکا – غذای یونانی

ایشون مغز دانه های خوراکی رو یکی از مواد غذایی آلرژی زا بیان کرد و گفت: مغز پسته، بادام خاکی، فندق و مثل این می تونن در افراد مستعد آلرژی بسازن.

رئیس بخش ایمنوبیوشیمی مرکز تحقیقات آلرژی دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت : یافته های این بررسی در مجله بین المللی Allergology International با عنوانPistachio Allergy-prevalence and in vitro cross-Reactivity with other Nuts به چاپ رسید.

سبزیجات ضد آلرژی کدوما هستن؟

یوگا واسه آسم و آلرژی

آلرژی بازنشر باشگاه خبرنگاران پسته

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *