آموزش آشپزی با گوشت مرغ (۸ اشتباه رایج)

آموزش آشپزی با گوشت مرغ (۸ اشتباه رایج)

دلایل بسیار زیادی واسه محبوب بودن طعم مرغ هست. بیشتر آدما به دنبال مرغ بدون استخون و سینه مرغ بدون پوست می گردن تا بتونن وعده غذایی خود رو آماده کنن.

به گزارش آلامتو به نقل از RD؛ مرغ یه غذای مقویه و تقریبا میشه اون رو با هر ماده ای ترکیب کرد. اما باید به هنگام جفت و جور و آماده سازی اون نکاتی رو مورد به این موضوع دقت لازم رو به عمل بیارین. مرغ خام می تونه اگر مراقبت خاص و خاص از اون انجام نشه مضر باشه.

با دوری از اشتباهاتی که در این مقاله میگیم می تونین در وعده های بعدی خود مرغ خوب و خوشمزه ای رو تدارک ببینین.

آماده کردن گوشت مرغ خام

آماده کردن گوشت مرغ خام

  1. مرغ رو به مدت زمان طولانی در فضای بیرون از یخچال نگه می دارین:

بیشتر افراد مرغ رو به مدت زمان طولانی روی کانتر اشپزخانه قرار میدن و اصلا یادشون میره که باید اون رو آماده کنن. اما شما باید با مرغ رفتار بهتری داشته باشین.

گوشت در دمای اتاق می تونه باکتریای مضری رو تولید کنه و اگه این مرغ بعدا استفاده بشه می تونه باعث بروز بیماریای مربوط به غذا و مسمومیتای غذایی شه. عوضش بهتره مرغ رو در فریزر نگهداری کنین و بعد از اینکه خرید کردین اون رو در یخچال بذارین. تنها وقتی که می خواید اون رو بپزید از یخچال خارج کنین.

اگه مرغ شما منجمده دو روز قبل از پختن اون رو در فریزر بذارین.

  1. مرغ رو به درستی ذخیره و نگهداری نمی کنین:

فکر می کنین مرغ بدون نگهداری در قفسه های فریزر باقی می مونه؟ اگه این جوری فکر می کنین بهتره در رفتار خود کمی تجدید نظر کنین. آب مرغ خیلی سریع از اون خارج می شه و در ظرف می ریزه. اینکار می تونه باعث آلودگی محیط شه. عوضش می تونین مرغ رو تو یه بشقاب بذارین و روی اون رو بپوشونین و در قفسه پایینی فریزر نگهداری کنین.

  1. مرغ رو قبل از پختن می شویید:

برخلاف باور عموم، مرغ خام احتیاجی به شسته شدن نداره. شستن مرغ باعث می شه باکتریای روی مرغ پراکنده شه و به سطح محیط دور و بر بچسبد. در این شرایط اینجور باکتریایی نه فقط از روی مرغ تمیز نمی شه بلکه به بقیه سطوح هم انتقال پیدا میکنه. عوضش بهتره مرغ رو نشویید. مرغ رو مستقیما بپزید.

آشپزی با گوشت مرغ

آشپزی با گوشت مرغ

  1. مرغ رو به درستی طعم دار نمی کنین:

اگه بتونین مرغ رو به درستی طعم دار کنین می تونین از طعم اون لذت ببرین. واقعا، این روند یکی از روشای آسون واسه ترد کردن گوشت و طعم بخشیدن به اون هستش. با اینحال قرار دادن مرغ روی کانتر آشپزخانه به مدت زمان طولانی هم خطرناکه و می تونه محیط گرمی رو واسه رشد باکتریا جفت و جور کنه. بعد از اینکه مواد طعم دار کردن رو روی گوشت مرغ اعمال کردین دوباره ازش استفاده نکنین.

می تونین مرغ رو در ظرف پلاستیکی طعم دار کنین و اون رو در یخچال بذارین.

بعد از اینکه کارتون تموم شد ماده طعم دارکننده رو دور بریزین.

  1. دوباره از ابزارهایی که با مرغ خام در تماس بوده استفاده می کنین:

اگه آشپز ماهری باشین در مورد چند وظیفگی حتما اطلاعاتی دارین. شما باید در وقتی که سرتون شلوغه چند کار رو هم زمان انجام بدین، کتری رو بچوشانید و در عین حال سبزیجات رو خرد کنین. وقتی که صحبت از آماده کردن مرغ به میان می اید ممکنه خطر انتقال مواردی مثل سالمونلا به بقیه وسایل وجود داشته باشه.

واسه اینکه از بروز اینجور شرایطی جلوگیری کنین، همه وسایلی که واسه آماده سازی مرغ مورد استفاده قرار می دید رو دوباره استفاده نکنین. عوضش می تونین وسایلی که در تماس با مرغ بوده رو خوب شستشو بدید و بعد از اونا استفاده کنین.

  1. اجازه می دید مرغ خام با بقیه غذاها در تماس باشه:

واسه آنایی که در اشپزخانهای کوچیک کار می کنن تخته برش ممکنه فضای کمی داشته باشه. در این شرایط فرد واسه اینکه از فضای موجود بیشترین استفاده رو ببره از تخته برش برابری واسه بریدن مرغ و بقیه مواد مثل کاهو استفاده می کنه.

بدیش اینه در این شرایط آب مرغ وارد تخته برش می شه و می تونه بقیه مواد غذایی رو هم آلوده سازه. عوضش بهتره مرغ خام رو نزدیک بقیه مواد قرار ندین و اون رو در ظرف جداگونه ای آماده کنین.

  1. فراموش میکنین دستان خود رو بشورید:

دستان شما به هنگام آماده سازی پروتئین و طعم بخشیدن به اون بهترین وسیله هستش. اما مراقب این موضوع باشین. وقتی که دست با آب مرغ تماس پیدا می کنه ممکنه آلودگی موجود رو به بقیه مواد هم انتقال بده. در این شرایط بیشتر بخشای اشپزخانه و حتی منزل با باکتریای مضر پوشونده می شه.

بعد از اینکه مرغ خام رو آماده کردین چیزی رو لمس نکنین. مطمئن شید که دست خود رو می شویید. این فوت وفن به شما کمک می کنه در مدیریت مرغ فقط از یه دست کمک بگیرین. در اینجور شرایطی دست دیگه شما واسه برداشتن وسایل دیگه یا روشن کردن اجاق گاز ازاد هستش.

  1. واسه ماه ها از اسفنج برابری استفاده می کنین:

ممکنه وقتی که وسایل در تماس با مرغ رو می شویید احتیاط کافی به خرج بدید اما ایا به فکر تمیز کردن اسفنجی که واسه اینکار استفاده کردین هستین؟ معمولا بیشتر افراد فکر می کنن که احتیاجی به تعویض اسفنج ندارن اما اینا محل خوبی واسه رشد باکتریا و میکروبا هستن به خصوص اگه از این موارد روی وسیله دیگه استفاده کنین.

اسفنج خود رو هر روز به کمک مایع ظرفشویی شستشو بدید. اسفنج رو هر دو الی سه روز یه بار عوض کنین . این موضوع به یه وقتی که اسفنج با مرغ و بقیه مواد در تماس بوده بستگی داره. در طول زمان این موضوع به یه عادت به درد بخور تبدیل می شه و می تونین خیلی راحت اینکار رو به طور خودکار و بدون نیاز به تذکر بقیه انجام بدین.

در اینجور شرایطی می تونین مطمئن شید که مرغ آماده شده سالمه و مشکلی در جفت و جور اون وجود نداره.

روش درست کردن بال مرغ کبابی خوشمزه

مرغ سرخ شده همراه با لیمو و مریم گلی

اختصاصی غذا با مرغ

Share