آموزش آشپزی : پلوی علی پاشا (ترکیه)

آموزش آشپزی : پلوی علی پاشا (ترکیه)

پیاز و سیر رو رنده کنین و با گوشت و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنین و ورز بدین از مخلوط آماده شده کوفته ریزهایی به اندازه فندق درست کنین و در روغن سرخ یا آب پز کنین.
حالا کشمش رو در آب خیس کنین تا پُف کنه.

موادلازم

پیاز                              ۱عدد
سیر                             ۱ حبه
گوشت چرخ کرده             ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل                   به مقدار لازم
کشمش پلویی               یه دوم پیمانه
خلال پسته                    یه دوم پیمانه
برنج                              ۲ پیمانه
کره                               ۱۰۰ گرم
بادام                             یه دوم پیمانه
آب گوشت                     ۱ پیمانه

روش جفت و جور پلوی علی پاشا :
پیاز و سیر رو رنده کنین و با گوشت و مقداری نمک و فلفل مخلوط کنین و ورز بدین از مخلوط آماده شده کوفته ریزهایی به اندازه فندق درست کنین و در روغن سرخ یا آب پز کنین.
حالا کشمش رو در آب خیس کنین تا پُف کنه.
 خلال پسته رو هم چند دقیقه در آب خیس کنین.
اون گاه برنج رو بشورید و آب اونو صاف کنین و با کره تفت بدین.
 بعد بادام رو اضافه کرده و تفت بدین.
حالا به برنج به مقدار متناسب آب گوشت یا آب اضافه کنین و کوفته ریزها رو به همراه پسته و کشمش لا به لای برنج بریزین و برنج رو به شکل کته دم کنین.

منبع : سیمرغ

 

سیمرغ

Share