پیتزای ماکارونی با سبزیجات

مواد لازم واسه ۲ نفر

سویا: ۲ پیمانه

ماکارونی فرمی یا رشته ای: ۵۰۰ گرم

قارچ پخته شده: یه فنجون

روغن مایع: ۳ قاشق غذاخوری

هویج: یه عدد متوسط

ذرت پخته شده: یه پیمانه

نخود فرنگی پخته شده: یه پیمانه

پودرآویشن: به مقدار دلخواه

شیر: یه پیمانه

آرد: یه پیمانه

کره: ۱۰۰ گرم

روش درست کردن:

ماکارونی رو در ظرف آب جوش بریزین و بذارین مغز پخت شه بعد آبکشی کنین. اگه از ماکارونی رشته ای استفاده می کنین باید اون رو به تیکه های کوچیک ریز کنین.

سویا رو در آب ریخته و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه بدید بجوشه بعد آبکشی کنین. سویا رو کمی با دست بفشارید تا آب اون گرفته شه. سویا رو در روغن مایع کمی تفت بدید و نمک و فلفل و زردچوبه رو به اون اضافه کنین. قارچ، ذرت، نخود فرنگی و فلفل دلمه ای رو به سویا اضافه کرده و خوب مخلوط کنین.

کف ظرف مخصوص پخت پیتزا رو چرب و ماکارونی رو ته ظرف پهن کنین و روی اون سس مخصوص پیتزا بریزین تا ماکارونی چسبندگی پیدا کنه. روی ماکارونی رو مواد مخلوط شده بریزین و بعد روی مواد رو پنیر پیتزا ریخته وروی پنیر هویج رنده شده، رو بریزین و در فر ۱۸۰ درجه سانتی گراد بذارین تا پیتزا طلایی شه.

سس مخصوص پیتزا

۱۰۰گرم کره رو در ظرفی گرما ملایم بدید تا رقیق شه یه پیمانه آرد رو آروم به اون اضافه کنین و تفت بدید یه پیمانه شیر رو هم به آرد و کره اضافه کنین و همیشه هم بزنین تا سس یکدست و غلیظ شه.

مطلب دیگر :  آنجلینا جولی به هپاتیت C مبتلاست و کبدش به زودی از کار می افتد!

نکته: به جای سس پیتزا، واسه چسبندگی ماکارونی می تونید از ۲ عدد تخم مرغ استفاده کنین اول تخم مرغ ها رو شکسته و خوب هم بزنین تا به طور کاملً رقیق شه بعد با ماکارونی مخلوط کنین. و در ظرف مخصوص پیتزا بریزین.

ذرت که به فارسی بلال نامیده می شه، گیاهیه یکساله که ارتفاع اون تا ۴متر هم می رسد. این گیاه بومی آمریکای مرکزی و مکزیکه و از اونجا به نقاط دیگه دنیا راه پیدا کرده. ذرت شامل انرژی، آب، پروتئین، چربی، ویتامین های گروه B و مواد معدنیه.

برگ های ذرت متناوب و درازه. رنگ زرد ذرت مربوط به موادی به نام زئین و زیازانتینه. هم اینکه کاکل ذرت شامل گوگرد، فسفر، سیلیسیم، آهن، کلسیم، منیزیم، سدیم و مقدار زیادی پتاسیم بوده و این پتاسیم ادرارآوره و درد و ناراحتی های دستگاه ادراری رو آرامش می دهد. واسه دم کردن کاکل ذرت، مقدار ۳۰ گرم از اون رو تو یه لیتر آب جوش ریخته و به مدت ۵ دقیقه دم می کنن.

ذرت از نظر طب قدیم ایران سرد و خشک و دارای ارزش غذایی فراوانیه. استفاده همیشگی از ذرت از پوسیدگی دندون جلوگیری می کنه، مصرف روغن ذرت باعث کاهش کلسترول خون می شه. هم اینکه روغن ذرت واسه درمان اگزما و مریضی های پوستی خوبه. به غیر از کاکل و دانه های ذرت از برگ، ریشه و ساقه اون هم استفاده های طبی می شه.

روش درست کردن پیتزای دریایی

روش درست کردن پیتزای ماهیتابه ای بدون فر

مطلب دیگر :  بازاریابی صنعتی یا بازاریابی B2B چیست؟

بازنشر پیتزا

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *