آموزش طبخ کیک سه طبقه اسفناج و گوشت

کیک سه طبقه اسفناج و گوشتمواد لازم واسه ۶ نفر:

  • اسفناج= ۱ کیلو
  • گوشت چرخ کرده= ۲۵۰ گرم
  • پیاز= ۱عدد
  • سیررنده شده=۳ حبه
  • جعفری= ۳ تا ۴ دسته کوچیک
  • تخم مرغ= ۹ عدد
  • پنیر پارمزان وپنیر موتزارلا = همه با همً ۱۵۰ گرم
  • پودر گشنیز=۱ قاشق سوپخوری
  • روغن زیتون= ۲ قاشق سوپخوری
  • نمک ، فلفل= به اندازه لازم
  • روغن= ۲ تا۳ قاشق غذاخوری

روش درست کردن:

اول پیاز رو خرد کرده در روغن زیتون تفت بدید بعد گوشت وسیر،نمک و فلفل و پودر گشنیز رو تفت داده وکنار بذارین اسفناج رو بعد از پاک کردن و شستن درآب جوش به مدت ۳ دقیقه پخته، خرد کنین. مخلوط گوشت رو ۳ قسمت کنین.

واسه لایه اول:

مخلوط گوشت رو با جعفری خرد شده و ۳ عدد تخم مرغ به طور کاملً مخلوط کرده، در ظرف فر که از قبل چرب کردین ریخته به مدت ۵ تا۶ دقیقه بذارین.

واسه لایه دوم:

پنیرها رو با همدیگه مخلوط کرده وبا ۳ عدد تخم مرغ دیگه به مخلوط گوشت اضافه کنین ظرف رو از فر بیرون آورده لایه دوم رو اضافه کرده و ۵ تا ۶ دقیقه دیگه درفر بذارین.

واسه لایه سوم:

اسفناج پخته وخرد شده رو با ۳ عدد تخم مرغ مونده به طور کاملً مخلوط کرده وروی لایه دوم بریزین وبه مدت ۹ تا ۱۰ دقیقه درفر بذارین در آخر ظرف رو پس فرستاده و کیک رو بعد از کمی سرد شدن با چاقوی تیز به صورت نوری برش داده ودر ظرف مورد نظر بذارین.

آشپز آنلاین آموزش درست کردن غذا دستور پخت غذا غذاای ایرونی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *