آموزش پختن آش دوغ

مواد لازم:

لوبیا چشم بلبلی=۳۰ تا ۴۰گرم

برنج=۴۰ گرم

سبزی آش=۱۰۰ گرم (در صورت تمایل بیشتر)

دوغ =۱ لیوان

آبغوره=۱ استکان

پیاز

زردچوبه نمک فلفل قرمز و نعنا خشک

روش درست کردن:

پیاز رو ریز خرد کرده با کمی آب در قابلمه در بسته میذاریم تا پیاز نرم شه بعد کمی زردچوبه اضافه کرده و برنج شسته شده و لوبیا چشم بلبلی که از یه ساعت قبل خیسانده ایم رو به اون اضافه کرده و دو لیوان آب اضافه میکنیم و میذاریم تاروی گرما کم لوبیا وبرنج به طور کامل بپزه بعد کمی نمک و سبزی رو اضافه کرده و دوباره به برنج فرصت می دیم تا به طور کامل له شه اگه بین پخت آب بیشتر لازم بود اضافه کنین اما مراقب باشین آب زیادتر از اندازه آش رو آبکی نکنه چون در آخر کار دوغ هم اضافه میشودو در بین پخت بعضی وقتا محتویات ظرف رو هم بزنین.در آخر دوغ و نعنای خشک پودر شده اضافه میکنیم.بعد از یکی دو جوش نمک و فلفل رو اندازه میکنیم و ابغوره رو اضافه میکنیم شعله رو خاموش کرده و در ظرف رو میذاریم .بعد از ده دقیقه آش آماده سروه.

 

جمع آوری: آلامتو

 

بازنشر غذاای ایرونی

مطلب دیگر :  آشنایی با تکیه های قدیمی تهران + عکس

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *