آموزش پختن لوبیا پلو شیرازی

مواد لازم:

  • برنج = ۴ پیمانه
  • لوبیا چشم بلبلی= ۱ و ۱/۲ پیمانه
  • شید خشک= به مقدار لازم
  • زردچوبه= نصف قاشق غذاخوری
  • مرغ یا گوشت پخته = به دلخواه

روش درست کردن :

برنج رو شسته همرا با نمک خیس میکنیم .

پس از این مدت اب رو جوش اورده نصف قاشق غذاخوری زردچوبه به اب در حال جوش اضافه میکنیم و برنج رو داخل اب میریزیم وقتی برنج روی اب امد لوبیای پخته شده رو داخلش ریخته و آبکش میکنیم .

کف قابلمه ای رو کمی روغن ریخته سیب زمینی ورقه ورقه میذاریم کمی نمک و زعفران روی سیب زمینیها می دیم بعد از مخلوط برنج و لوبیا لایه ای ریخته مقداری شید خشک میپاشیم و دوباره برنج به همین ترتیب تالایه اخر که شید پاشیده برنج رو دم میکنیم.

میتونیم کمی زعفران هم روی برنج بدیم .

این پلو خوشمزه رو همراه با مرغ یا گوشت و یا کباب تابه ای سرو کنین .

نوش جون

آموزش آشپزی دستور پخت غذا لوبیا پلو

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *