آموزش پخت استیک مرغ با سس انار

مواد لازم واسه استیک مرغ با سس انار:

سینه مرغ چهار عدد

پیاز یه عدد

زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری

آب لیمو یه قاشق مرباخوری

نشاسته ذرت یه قاشق غذاخوری

رب انار نصف پیمانه

آب انار یه پیمانه

سس سویا دو قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و ادویه و روغن زیتون به اندازه لازم

آموزش پخت استیک مرغ با سس انار

روش درست کردن استیک مرغ با سس انار:

* سینه ی مرغ رو با زعفران، پیاز خلال، آب لیمو و کمی روغن زیتون و نمک مزه دار کرده و در یخچال سه ساعت استراحت بدید.

* بعد از یخچال در آورده و سینه ها رو کمی بکوبید.

* تابه رو داغ کرده و استیک ها رو درون تابه قرار داده بعد از سه الی چهار دقیقه پس فرستاده و طرف دیگه رو کباب کنین.

* واسه جفت و جور سس کمی روغن در تابه ریخته و آب انار رو با نشاسته، سس سویا و رب انار مخلوط کرده و گرما بدید تا غلیظ شه.

* استیک رو با این سس سرو کنین.

 

آشپز آنلاین

غذاای ایرونی

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *