آموزش پخت خورش به

 

مواد لازم واسه ۶ نفر :

گوشت: ۴۰۰ گرم
آلوی خورشتی (در صورت تمایل ) : ۱۵۰ گرم
به : ۳۰۰ گرم
روغن : ۳ قاشق غذاخوری
لپه : ۱۰۰ گرم
پیاز : متوسط ۲ عدد
شکر: ۲ قاشق سوپ خوری
رب گوجه فرنگی : ۲ قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و دارچین : به اندازه دلخواه

روش درست کردن :

اول پیازها رو خلالی کرده و سرخ می کنیم.
بعد گوشت رو به همراه پیاز سرخ شده کمی تفت می دیم.
لپها رو شسته و همراه با رب گوجه فرنگی داخل مواد ریخته و آب رو هم به اون اضافه می کنیم.  
در صورت تمایل می تونین در این مرحله آلوی خورشی رو هم پس از شستن به مواد اضافه کنین.
حالا به رو مانند پرهای پرتقال برش داده و از وسط نصف می کنیم.
به زود پخته می شه و ممکنه له شه، به خاطر همین نیم ساعت آخر طبخ غذا به رو اضافه می کنیم.
نمک، فلفل و دارچین رو هم اضافه کرده و اگه می خواین خورش طعمی ملس داشته باشه، آبلیمو و شکر رو هم به اون اضافه کنین.
پس از چند جوش خورش حاضره. این خورشت خوشمزه رو می تونین همراه پلو میل بفرمائید.

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *