روغن نباتی=نصف لیوان

مرغ=یه کیلو و نیم

فلفل دلمه سبز، قرمز و زرد= یه عدد

پیازچه ریز شده=۳ دسته

گشنیز تازه ریز شده=یه سوم لیوان

سس گوجه فرنگی=یه قاشق غذاخوری

رب گوجه فرنگی=۴۰۰گرم

پیاز ریز رنده شده =یه عدد

ادویه مخلوط

نمک، فلفل قرمز

پودر آویشن =به مقدار لازم

آموزش پخت خورش مرغ مکزیکی

 

روش درست کردن خورش مرغ مکزیکی :

قطعات مرغ رو خوب شسته وآبکشی کنین. بعد روی حرارت ملایم گذاشته همراه با آب بذارین تا به مدت ۲۰دقیقه بپزه. موقع پخت به اون کمی نمک و فلفل مشکی و زردچوبه بزنین و یه عدد پیاز همراه با یه عدد سیر روی اون خرد کنین تا مرغ طعم بهتری بگیره. قطعات مرغ رو در صافی انداخته و آب مرغ رو کنار می ذاریم. روغن رو در ماهیتابه ریخته و بعد از داغ شدن دور و بر قطعات مرغ رو در اون سرخ می کنیم بعد در صافی می ریزیم تا روغن اضافی اون بره. پیاز رنده شده رو در روغن درون ماهیتابه ریخته روی حرارت ملایم هم می زنیم تا طلایی رنگ شه. گشنیز تازه و پیازچه رو به اون اضافه کرده هم می زنیم. رب گوجه فرنگی رو به اون اضافه کرده هم می زنیم و می ذاریم مواد به مدت ۳الی۴دقیقه روی حرارت ملایم بمونه. فلفل دلمه ها رو به مواد اضافه می کنیم. دو لیوان از آب مرغ رو به مواد اضافه می کنیم، بعد سس گوجه فرنگی رو هم به مخلوط اضافه کرده هم می زنیم. قطعات مرغ سرخ شده رو به مواد اضافه کرده و مواد رو به مدت ۱۵تا۲۰دقیقه روی حرارت ملایم می ذاریم. در آخر نمک، فلفل قرمز، ادویه و پودرآویشن رو به مواد اضافه کرده و کمی هم زده و همراه با برنج سرو می کنیم.

مطلب دیگر :  آنچه در مورد کرم های ضدآفتاب باید بدانید

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *