آموزش پخت سوپ پیازچه

آموزش پخت سوپ پیازچه

با سرد شدن هوا اندازه سرماخوردگیا هم افزایش پیدا میکنه ، در این مطلب می خوایم تا یه سوپ خوشمزه و مقوی و البته مناسب واسه سرماخوردگی رو به شما آموزش بدیم.

آموزش پخت سوپ پیازچه

مواد لازم واسه سوپ پیازچه :

آب مرغ= یه لیوان

پیازچه= ۲۰۰ گرم

قارچ=۱۵۰ گرم

هویج=دو عدد

جو پرک=۱/۵ پیمانه

شیر =یه لیوان

خامه =سه قاشق سوپخوری

آبلیمو، نمک و زردچوبه= به اندازه لازم

روش درست کردن سوپ پیازچه :

اول جو رو به همراه آب مرغ وچند لیوان آب روی حرارت مناسب بذارین تا بجوشه، بعد هویج ها رو رنده کرده و به اون اضافه می کنیم. در آخر قارچ ها و پیازچه های خرد شده رو به همراه نمک و زردچوبه به سوپ اضافه کرده و اجازه می بدیم با گرما ملایم پخته و جا بیفته، اون گاه شیر رو اضافه کرده بعد از ده دقیقه خامه ها رو ریخته و پس از گذشت پنج دقیقه گاز رو خاموش می کنیم سوپ رو در ظرف مناسب کشیده و آبلیمو رو به اون اضافه می کنیم.

آشپز آنلاین

روش درست کردن شکل های جور واجور سوپ

Share