آموزش پخت مرغ تنوری با سس مخصوص

Baked-Chickenواسه تنوری کردن مرغ، اول گریل رو با شعله خیلی زیاد گرم کنین، بعد گرما رو پایین آورده و روی حالت متوسط بذارین.

زمان جفت و جور: ۱۰ دقیقه هم اینکه ۶۰- نیم ساعت زمان خوابوندن اون

زمان پخت: نیم ساعت

مواد لازم واسه ۴ نفر

  • ماست کم چرب: ۱۵۰ گرم
  • سیر: ۲ حبه، کوبیده شه.
  • زیره سبز: یه قاشق چای خوری
  • زردچوبه: یه چهارم قاشق چای خوری
  • رنگ خوراکی قرمز: دو قطره
  • سینه مرغ: ۴ عدد

واسه سس نعنا:

  • نعنای به طور کامل خرد شده: یه قاشق غذاخوری
  • سیر خرد شده: یه حبه کوچیک
  • خیار کوچیک: یه عدد، به صورت مکعبی و ریز خرد شه.
  • ماست کم چرب: ۱۵۰ گرم
  • آب یه لیمو ترش تازه
  • نمک و فلفل به اندازه لازم
  • روغن: مقداری

روش درست کردن:

• درون یه کاسه، ماست، سیر، زیره، فلفل، زردچوبه، رنگ خوراکی و نمک و فلفل رو با هم مخلوط کنین.

• سینهای تمیز شده و بدون پوست مرغ رو درون مخلوط فوق به مدت ۶۰- نیم ساعت بذارین و هر چند دقیقه یه بار اونا رو برگردونین.

• واسه جفت و جور سس: نعنا و سیر و خیار رو درون دستگاه مخلوط کن خوب با هم مخلوط کنین بعد ماست و در آخر، آب لیمو و نمک و فلفل رو به اون اضافه کرده و کمی دیگه اونا رو هم بزنین .سس آماده شده رو تا زمان سرو، درون یخچال بذارین.

• سینهای مرغ رو در ظرفی نسوز قرار داده و روی اونو با برس روغن بمالید.

• مرغ رو با گرما متوسط گریل به مدت ۳۵ – نیم ساعت بپزید. بعضی وقتا مرغ رو پس فرستاده با بقیه روغن چرب کنین.

• مرغ تنوری با سس مخصوص ماست و نعنا بخورین.

آشپزی آموزش آشپزی دستور پخت غذا همشهری آنلاین

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *