آموزش پخت موساکا – غذای یونانی

گوشت چرخ کرده=۶۰۰گرم

بادمجان= ۵عدد

قارج= ۲۰۰گرم

فلفل دلمه ای = یه عدد

جعفری=مقداری

تخم مرغ=سه عدد

پیاز=یه عدد

سیر= ۲ پر

نمک= ۲ ق چ

روغن= به مقدار کافی

کنسرو گوجه فرنگی= ۲لیوان

سس سفید یا همون سس بشامل= به اندازه لازم

غذای یونانی Moussaka

 

روش درست کردن موساکا :

بادمجانا رو پوست بکنین و از نصف کنین بعد اونا رو در روغن سرخ کنین.

فلفل دلمه ای رو بشورید و خرد کنین. قارچا رو هم بشورید و خرد کنین. جعفری رو هم خورد کنین.

پیاز رو خرد کنین و سرخ کنین بعد سیر رو هم خرد کنین به پیازداغ اضافه کنه. فلفل دلمه ای رو به اون اضافه کنه و چند دقیقه ای سرخ کنین بعد گوشت چرخ کرده رو اضافه کنه و همراه دیگر مواد سرخ کنین آخرش هم قارچ وجعفری رو به اون اضافه کنه و کمی سرخ کنین. پس از اینکه همه مواد سرخ شد. گوچه فرنگیای رو هم خورد کنین به اون اضافه کنه نمک و فلفل بزنین بذارین خوب بجوشه تا آبش تقریبا تموم شه

یه لایه بادمجان رو ته ظرف بچینید و بعد مقداری از مواد جفت و جور شده (گوشت و قارچ و دیگه مخلفات) رو روی اون بریزین همین کار رو ادامه بدین تا همه مواد تموم شه، فقط به این موضوع دقت لازم رو به عمل بیارین که آخرین لایه باید مخلوط گوشت چرخ کرده و دیگه مخلفات باشه. دقت کنین مقداری جا در ظرف مورد استفاده باید باقی مونده باشه واسه سوس بشامل که بعدا به اون خواهیم اضافه کرد.

حالا ظرف رو اگه در داره درش رو ببندین و اگه نداره سر اونو بوسیله ورقه آلومینیوم آشپزخانه بپوشونین و اونو در فر که قبلا تا ۲۰۰ درجه گرم شده قرار بدین. طبخ مرحله اول نیم ساعت کافیه.

پس از نیم ساعت اونو خارج کنین، سوس بشامل سرد شده رو با سه تخم مرغ خوب مخلوط کنین و روی اون بریزین با قاشق اونو خوب پهن کنین تا تموم سطح ظرف رو یکنواخت بپوشونه. دوباره ظرف رو در فر بذارین، این بار بدون سر یا ورقه آلومینیوم و واسه تقریبا ۲۰ تا نیم ساعت دیگه در فر طبخ کنین دقت کنین روی اون نسوزد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *