آموزش پخت میرزا قاسمی با گردو

آموزش پخت میرزا قاسمی با گردو

مواد لازم واسه میرزا قاسمی با گردو:

گوجه فرنگی= ۴۰۰ گرم

بادنجان= سه عدد

گردوی آسیاب شده =یه پیمانه

کره= ۱۰۰ گرم

سیرداغ =سه قاشق غذاخوری

زردچوبه، فلفل و نمک= به اندازه لازم

تخم مرغ= دو عدد

سیر =دو حبه

آموزش پخت میرزا قاسمی با گردو

روش درست کردن میرزا قاسمی با گردو:

بادنجان رو کباب پز کرده و بعد از ساطوری کردن با یه لیوان آب و دو حبه سیر می گذاریم خوب بپزه. بعد گردو رو جداگونه تفت داده و به بادنجان اضافه می کنیم. بادنجان و گردو باید به روغن بیفته، بعد گوجه فرنگی ها رو نگینی کرده و با کره و سیرداغ تفت می بدیم و با ادویه ها به مواد بالا اضافه می کنیم. باید گرما ملایم باشه تا به طور کامل گوجه فرنگی ها و بادنجان له شه. تخم مرغ ها رو جداگونه نیمرو کرده و روی میرزاقاسمی آماده شده می گذاریم.

آشپز آنلاین

آشپز آنلاین آشپزی ایرونی غذاای ایرونی

Share