آموزش پخت میگو سوخاری با اسفناج

مواد لازم واسه میگو سوخاری:

میگو ۱۲= عدد

آرد سوخاری و شیر= از هر کدوم نصف پیمانه

پنیر پارمزان =۱/۴ پیمانه

زردچوبه و نمک و پودر زنجبیل =از هر کدوم نصف قاشق چایخوری

فلفل قرمز و فلفل مشکی= از هر کدوم ۱/۴قاشق چایخوری

تخم مرغ =یه عدد

اسفناج =۲۰ برگ کامل (۱۰۰ گرم)

آرد= یه قاشق چایخوری

روغن زیتون =یه قاشق سوپخوری

میگو سوخاری

روش درست کردن میگو سوخاری:

میگوها رو شسته و پاک می کنیم. آرد سوخاری، پنیر، زردچوبه، نمک و فلفل قرمز رو با هم مخلوط می کنیم. تخم مرغ رو با چنگال هم زده اول میگو رو در تخم*مرغ و بعد در آرد سوخاری غلتانده و دوباره این کار رو تکرار می کنیم. بعد به مدت هفت دقیقه در روغن فراوون سرخ میکنیم. میگوها رو روی دستمال آشپزخانه می ذاریم تا روغن اضافی اون گرفته شه. اسفناج و شیر رو روی حرارت می ذاریم قبل از گرم شدن، آرد پاشیده تا دو، سه دقیقه جوش بخوره. پودر زنجبیل و فلفل زده و از روی حرارت بر می داریم. روغن زیتون رو اضافه کرده اسفناج رو در ظرف سرو می ذاریم. سس شیر رو روی اون ریخته و بعد میگوها رو می چینیم.

آشپز آنلاین

آشپز آنلاین شکل های جور واجور غذا با میگو

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *