آموزش پخت نان کدو حلوایی

Pumpkin bread

به دنبال یه نون متفاوت هستین؟ نانی با طعم کدو چطوره؟

به گزارش آلامتو و به نقل از بدونیم؛ این نون کدویی معطر به شکل های جور واجور ادویه و تزئین شده با آجیل و مغز تخمه کدو یه نون سنتی بسیار خوشمزه و دلچسبه. این نون سریع رو میشه خیلی راحت با پوره کدو درست کرد. طعم و بوی بسیار دلنشینی داره و واسه فصلای پاییز و زمستون بسیار مناسبه.

مواد لازم

  • ۲۲۰ گرم کره
  • ۲۱۵ گرم آرد
  • ۱ و ¼ قاشق چای خوری بکینگ پودر
  • ½ قاشق چای خوری جوش شیرین
  • ۱ قاشق چای خوری دارچین آسیاب شده
  • ½ قاشق چای خوری جوز هندی آسیاب شده
  • ¼ قاشق چای خوری هل آسیاب شده
  • ¼ قاشق چای خوری زنجبیل آسیاب شده
  • ½ قاشق چای خوری نمک
  • ۳۰۰ گرم شکر قهوه ای
  • ۲۵۰ گرم پوره کدو
  • ۳ عدد تخم مرغ بزرگ
  • ۱ فنجون آجیل از نوع دلخواهتون
  • ۲ قاشق غذاخوری مغز تخمه کدو
  • ۱ قاشق غذاخوری پودر شکر (به دلخواه)

دستور پخت:

فر رو روی ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتیگراد) گرم کنین. داخل قالب رو چرب کنین و یه کاغذ روغنی بذارین.

کره رو داخل تاوه کوچیکی روی شعله کم گاز ذوب کنین. همیشه هم بزنین و منتظر بمونین تا کره به رنگ طلایی دربیاد. در اول کره بیرون می پاشد اما کمی بعد فروکش می کنه. تفالهای ته نشین شده کره رو جدا کنین. حالا کره رو کنار بذارین.

داخل ظرف بزرگی آرد، جوش شیرین، بکینگ پودر، دارچین، جوز هندی، هل، زنجبیل و نمک رو مخلوط کنین.

شکر قهوه ای و پوره کدو رو داخل مخلوط کن با سرعت بالا مخلوط کنین. بعد خمیر رو به کره اضافه کنین.

تخم مرغا رو اضافه کنین و خوب هم بزنین.

سرعت مخلوط کن رو کم کنین و هم بزنین. بعد آرد رو اضافه کنین و به مدت ۲ دقیقه هم بزنین تا خمیر به طور کامل یکدست شه.

pumpkin-bread-2

بعد آجیلا رو اضافه کنین و با قاشق هم بزنین.

خمیر رو داخل قالب بریزین و هسته و پودر شکر رو روی اون بریزین.

به مدت ۵۵ الی ۶۵ دقیقه در فر بذارین و بعد از پخته شدن از فر بیرون بیارین و بذارین ۱۵ دقیقه سرد شه.

کیک رو برش بدید و بخورین.

چیجوری یه پاستای سالم بپزیم؟

غذاهای بهاری از طبیعت

آشپزی مدرن بدونیم